Ambrózy András hallgatói ösztöndíj 2009.10.09.

Pályázati felhívás  

A Pro Progressio Alapítvány pályázatot hirdet Ambrózy András hallgatói ösztöndíj elnyerésére a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki Karának hallgatói, ill. doktoranduszai részére.

A pályázat célja a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem villamosmérnök hallgatóinak világszemlélet tágítása és emberi fejlődésük serkentése zenei műveltség fontosságának előtérbe helyezésével.Pályázhatnak azok a kiváló diákok és doktoranduszok, akik zeneelméleti, zenetörténeti, aktív zenei, vagy más zenével kapcsolatos teljesítményt mutatnak fel. 

A pályázatnak az alábbiakat kell tartalmaznia: 

  1. A pályázó nevét, címét, elérhetőségét és rövid életrajzát, amely leírja a pályázó szakmai és zenei tevékenységét.
  2. Zenei (zeneelméleti, hangszerkészítői, zenetörténeti, előadóművészi, zeneszerzői, stb.) teljesítményének dokumentációját.
  3. Legalább egy-egy ajánló javaslatot a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, ill. a zene területén elismert szaktekintélytől.

 

A pályázatokat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikai Technológia Tanszék titkárságán kell benyújtani „Ambrózy András” hallgatói ösztöndíj megjelöléssel, 2009. október 9-ig. A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet Dr. Harsányi Gábor tanszékvezetőnél.

 Kiadásra kerül: – egyszeri 100 000 forint – A pályázatokat a kuratórium bírálja el. Fenntartja magának a díjak átcsoportosításának és megosztásának jogát. Az ösztöndíjat 2009. október 19-én adják át ünnepélyes keretek között. Az alapítvány kuratóriuma