Aqua-Concorde kutatói pályázat 2014.01.31

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

A Pro Progressio Alapítvány az AQUA CONCORDE támogatásával pályázatot hirdet a Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar részére kutatói ösztöndíj elnyerésére.

 

1./ Kutatási téma: Szakértői döntéstámogató rendszer kidolgozása különböző talajproblémákra, leromlott talajok javítására hulladékok hasznosításával

 

A kutatási téma átfogó célja talajjavítást és egyben hulladékhasznosítást célzó szakértői döntéstámogató rendszer szakmai hátterének kidolgozása különböző talajproblémákra, leromlott talajok javítására. Célkitűzés különböző hulladékok alkalmazhatóságának vizsgálata nem csak a hulladék, hanem a talaj szempontjából is, szem előtt tartva az EU talaj keretirányelv célkitűzéseit. Ehhez kapcsolódóan további feladat a KÖRINFO környezetvédelmi információs adatbázis és a SOILUTIL hulladék adatbázis folyamatos fejlesztése, az adattartalom bővítése.

 

 

2./ Az ösztöndíj: 8 hónapra szól

összege: 100 000 Ft/hó

1 fő részére adható.

 

3./ A pályázat tartalma:

  • Szakmai önéletrajz
  • Publikációs lista
  • Az eddig folytatott kutatómunka rövid leírása

 

4./ A pályázat beadásának határideje: 2014. január 31.

A pályázatokat a Pro Progressio Alapítvány irodájában (1111 Budapest, Egry József u.18.V1.ép.C szárny 203, Tel: 463-1258, e-mail: ppai@mail.bme.hu) kell beadni.

 

5./ Pályázat értékelése: szakmai értékelés alapján az Alapítvány kuratóriuma dönt, melyről a pályázók írásban értesítést kapnak.

 

 

 

Budapest, 2014. január 20.

 

                                                                                                                                                                       Dr. Pakucs János sk.

kuratóriumi elnök