Aqua doktorandusz hallgatói ösztöndíj pályázat 2012.02.01.

  PÁLYÁZATI FELHÍVÁS  

A Pro Progressio Alapítvány az Aqua Concord Kft, a Poligon TETA Kft., az Akusztika Kft. és a MTA-Talajtani és Agrokémiai Kutató Intézet támogatásával pályázatot hirdet a Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Kar doktorandusz hallgatói részére hallgatói ösztöndíj elnyerésére. 

1./ Kutatási téma: Innovatív talajjavítás hulladékokkalA kutatási téma átfogó célja a mérnöki tudományok modern eszköztárának felhasználásával újrahasznosítható anyagok/hulladékok segítségével javítani a leromlott talajok fizikai, kémiai és biológiai tulajdonságait, hosszú távon fenntartani a talaj minőségét, javítani az instabil, ingoványos talajok stabilitását termesztőközegek és geotechnikai elemek előállításával.  

2./ Az ösztöndíj: 7 hónapra szólösszege: 95 000 Ft/hó1 fő részére adható. 

3./ A pályázat tartalma:

  • Szakmai önéletrajz
  • Publikációs lista
  • Az eddig folytatott kutatómunka rövid leírása

 4./ A pályázat beadásának határideje: 2012. február 1.A pályázatokat a Pro Progressio Alapítvány irodájában (1111 Budapest, Egry József u.18.V1.ép.V.em.525.., Tel: 463-1258, e-mail: ppai@mail.bme.hu) kell beadni. 

5./ Pályázat értékelése: szakmai értékelés alapján az Alapítvány kuratóriuma dönt, melyről a pályázók írásban értesítést kapnak.   

Budapest,2011.január10.                                                                                                                                                                                                                                           Dr. Pakucs János sk.                             kuratóriumi elnök