Ericsson doktorandusz ösztöndíj pályázat 2015.02.27.

A PRO PROGRESSIO ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

Ericsson Magyarország Kft. – HSN Lab doktoranduszi ösztöndíj elnyerésére

 

 1. Az Ericsson Magyarország Kft célja, hogy ösztöndíjjal támogassa azokat a doktoranduszokat, akik az Ericsson Magyarország által előnyben részesített témakörökben végeznek kutatói tevékenységet. A pályázati követelményeket úgy határozták meg, hogy a doktoranduszok számára irányt mutasson a Ph.D. fokozat tervezett időn belüli megszerzésére. Ezért a pályázatot minden doktoranduszi évfolyam számára meghirdetjük az évfolyamnak megfelelő követelményekkel.
 2. Az „Ericsson – HSN Lab” doktoranduszi ösztöndíjra pályázatot nyújthat be a BME VIK tanszékein doktoranduszi jogviszonyt fenntartó hallgató, aki a HSN Lab tagság feltételeit teljesítette, ami
 • az eddigi publikációs eredményeinek,
 • tanulmányi eredményeinek,
 • oktatási tevékenységének

a hallgató évfolyama szerinti értékeléséből áll. A feltételek megtekinthetők a HSN Lab hallgatói koordinátoránál, Győri Erzsébetnél (elérhetőségét lásd a telefonkönyvben).

Az ösztöndíj összegét befolyásolja a pályázó által a pályázat benyújtását megelőző félévben nyújtott teljesítménye, valamint az, hogy a pályázó állami ösztöndíjas-e.

 1. Pályázni a Pro Progressio Alapítvány honlapjáról letölthető pályázati űrlapokkal

valamint a HSN Lab pályázati lap kitöltésével lehet, amely átvehető a HSN Lab hallgatói koordinátorától, Győri Erzsébettől (elérhetőségét lásd a telefonkönyvben)

A pályázati lap tartalmazza:

 • A hallgató személyi adatait
 • Doktoranduszi témáját
 • Eddigi kutató munka rövid leírását
 • Rövid szakmai önéletrajzot
 1. Az ösztöndíj egy félévre szól, összege a teljesítmény és az évfolyam függvénye és értékében nem haladja meg az állami ösztöndíj kétszeresét.
 2. A pályázó vállalja, hogy a pályázási időszak végén a beszámolót készít a Pro-Progressio Alapítvány útmutatója szerint.
 3. A pályázatot legkésőbb 2015. február 27. 12 óráig kell benyújtani. Pályázat beadás helye és információ: Távközlési és Médiainformatikai Tanszékén, Informatika épület, IE 345 szobában, Győri Erzsébetnél
 4. A pályázat értékelése: HSN Lab szakmai bizottság javaslata alapján az alapítvány kuratóriuma dönt, melyről a pályázók 2015. március 13-ig értesítést kapnak.
 5. Egyéb információk: az alapítvány pályázati felhívásai és a kuratórium döntései a http://proprogressio.hu/ címen megtalálhatók.

 

Budapest, 2015. február 9.

Dr. Pakucs János sk. a kuratórium elnöke