Ericsson doktorandusz pályázat 2014.02.21

 

A PRO PROGRESSIO ALAPÍTVÁNY

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

 

Ericsson Magyarország Kft. – HSN Lab
doktoranduszi ösztöndíj elnyerésére

 

 

 

1.   Az Ericsson Magyarország Kft célja, hogy ösztöndíjjal támogassa azokat a doktoranduszokat, akik az Ericsson Magyarország által előnyben részesített témakörökben végeznek kutatói tevékenységet. A pályázati követelményeket úgy határozták meg, hogy a doktoranduszok számára irányt mutasson a Ph.D. fokozat tervezett időn belüli megszerzésére. Ezért a pályázatot minden doktoranduszi évfolyam számára meghirdetjük az évfolyamnak megfelelő követelményekkel.

 

2.   Az „Ericsson – HSN Lab” doktoranduszi ösztöndíjra pályázatot nyújthat be a BME VIK tanszékein doktoranduszi jogviszonyt fenntartó hallgató, aki a HSN Lab tagság feltételeit teljesítette, ami

 

  • az eddigi publikációs eredményeinek,
  • tanulmányi eredményeinek,
  • oktatási tevékenységének

 

a hallgató évfolyama szerinti értékeléséből áll. A feltételek megtekinthetők a HSN Lab hallgatói koordinátoránál, Győri Erzsébetnél (elérhetőségét lásd: http://www.tmit.bme.hu/telefonkonyv).

 

Az ösztöndíj összegét befolyásolja a pályázó által a pályázat benyújtását megelőző félévben nyújtott teljesítménye, valamint az, hogy a pályázó állami ösztöndíjas-e.

 

3.   Pályázni a Pro Progressio Alapítvány honlapjáról letölthető pályázati űrlapokkal

 

http://www.proprogressio.hu/images/Letoltheto/palyazati_lap_doktoranduszi_2012.doc

 

valamint a HSN Lab pályázati lap kitöltésével lehet, amely átvehető a HSN Lab hallgatói koordinátorától, Győri Erzsébettől (elérhetőségét lásd: http://www.tmit.bme.hu/telefonkonyv)

 

A pályázati lap tartalmazza:

 

  • A hallgató személyi adatait
  • Doktoranduszi témáját
  • Eddigi kutató munka rövid leírását
  • Rövid szakmai önéletrajzot

 

4.   Az ösztöndíj egy félévre szól, összege a teljesítmény és az évfolyam függvénye és értékében nem haladja meg az állami ösztöndíj kétszeresét.

 

5. A pályázó vállalja, hogy a pályázási időszak végén a beszámolót készít a Pro-Progressio Alapítvány útmutatója szerint. (http://www.proprogressio.hu/images/Letoltheto/kutbesz_formai%20kv_01.doc)

 

6.   A pályázatot legkésőbb 2014. február 21. 12 óráig kell benyújtani. Pályázat beadás helye és információ: Távközlési és Médiainformatikai Tanszékén, Informatika épület, IE 345 szobában, Győri Erzsébetnél

 

7.   A pályázat értékelése: HSN Lab szakmai bizottság javaslata alapján az alapítvány kuratóriuma dönt, melyről a pályázók 2014. március 7-ig értesítést kapnak.

 

8.   Egyéb információk: az alapítvány pályázati felhívásai és a kuratórium döntései a http://proprogressio.hu/ címen megtalálhatók.

 

 

 

Budapest, 2014. január 29.

 

 

(Dr. Pakucs János sk.)
a kuratórium elnöke