Ericsson Magyarország Kft. hallgatói ösztöndíj 2008.12.12

A PRO PROGRESSIO ALAPÍTVÁNY
PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA
A HSN Lab
Ericsson Magyarország Kft. hallgatói ösztöndíj elnyerésére

1. Az Ericsson Magyarország Kft célja, hogy ösztöndíjjal támogassa azokat az egyetemi hallgatókat, akik az Ericsson Magyarország által előnyben részesített témakörökben végeznek kutató, fejlesztő tevékenységet. A pályázati követelményeket úgy határozták meg, hogy a tehetséges hallgatókat a tudományos munka és a PhD képzés felé irányítsák. A pályázatot elsősorban az ötéves és az MSc képzésben résztvevő felsőbb évfolyamos hallgatók számára hirdetjük meg, de nem zárjuk ki a BSc képzésben  résztvevő tehetséges hallgatókat sem.

2. A „HSN Lab” ösztöndíjra pályázatot nyújthat be az
• BME VIK illetve TTK,
•  vagy az ELTE Informatika Karán
hallgatói jogviszonyt fenntartó hallgató, aki a HSN Lab hallgatói tagság feltételeit teljesítette.
Az ösztöndíjra a hallgató eddigi publikációs és tanulmányi eredményeinek valamint nyelvvizsgáinak az értékelése alapján a HSN Lab szakmai bizottsága tesz javaslatot. A feltételrendszer a BME VIK doktoranduszi felvételi eljárás szempontjait veszi figyelembe.

A feltételek megtekinthetők a HSN Lab hallgatói koordinátorainál, Győri Erzsébetnél (egyori@tmit.bme.hu , Tel.: 463 4001, I épület, IE345)
3. Pályázni a pályázati lap kitöltésével lehet, amely átvehető a HSN Lab hallgatói koordinátorainál, Győri Erzsébetnél (egyori@tmit.bme.hu , Tel.: 463 4001, I épület, IE345)
4.  Az ösztöndíj maximális értéke egyszeri 150 ezer Ft.
5. A pályázatot legkésőbb 2008. december 12. 12 óráig kell benyújtani.
6. Pályázat beadás helye és információ: BME VIK Távközlési és Médiainformatikai Tanszékén, Informatika épület, IE 345 szobában. e-mail: egyori@tmit.bme.hu

7. A pályázat értékelése: HSN Lab szakmai bizottság javaslata alapján az alapítvány kuratóriuma dönt, melyről a pályázók 2009. január  6-ig értesítést kapnak.

8. Egyéb információk: az alapítvány pályázati felhívásai és a kuratórium döntései a www.bme.hu címen megtalálhatók.

Budapest, 2008. december  3.

 

         Dr. Pakucs János  sk. 
           a kuratórium elnöke