HUAWEI – a Holnap Innovatív Vezetői – ösztöndíj pályázat 2011.06.03.

A Pro Progressio Alapítvány pályázati felhívása  HUAWEI ösztöndíj elnyerésére.  A Pro Progressio Alapítvány a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara szakmai támogatásával pályázatot hirdet a Kar magyar állampolgárságú, nappali tagozatos MSc képzésben résztvevő hallgatói számára a HUAWEI – a Holnap Innovatív Vezetői – Ösztöndíj elnyerésére.

A Huawei kínai telekommunikációs cég évi 20.000 USD összegben támogatja a hallgatókat az önálló laboratórium során végzett kutatómunka területén. A Huawei a világ egyik vezető telekommunikációs vállalata, termékeivel, üzleti megoldásaival több mint 140 országban van jelen, és a Föld lakosságának egyharmada számára biztosítanak különböző telekommunikációs szolgáltatásokat.

Az ösztöndíj a 2012/13-es tanév 1. félévére szól, az ösztöndíj összege 1850 USD-nek megfelelő forintösszeg egy hallgató részére. A pályázat keretében max. 10 hallgató részesülhet ösztöndíjban.

1. A pályázat formai feltételei a következők:

  1. pályázati adatlap (név, cím, elérhetőség)
  2. az utolsó félév átlaga, vagy az MSc tanulmányok kezdete esetén a BSc tanulmányok görgetett átlaga
  3. megfelelő ajánlások (2 db), amelyek közül egynek szükségszerűen szakmai konzulensétől kell származnia
  4. 500 szavas angol nyelvű Professional Summary, amely jelenlegi szak-, illetve kutatási területét is megnevezi;
  5. 500 szavas angol nyelvű Reserach Summary, amely az Ösztöndíj elnyerése esetén a függelékben javasolt kutatási témákhoz kapcsolódó tevékenységet foglalja össze

2. A pályázati anyagokat 1 példányban június 4. 12,00-ig kell leadni.

FÜGGELÉK – A pályázat szakmai témái..