Schmidt Rezső hallgatói ösztöndíj pályázat 2009.10.20.

A Pro Progressio Alapítvány PÁLYÁZATI FELHÍVÁS-a  “Schmidt Rezső”  hallgatói ösztöndíj elnyerésére

Az adományozó,  Schmidt Rezső repülőmérnök özvegye férje emlékére adományával járul hozzá a hallgatói ösztöndíj létesítéséhez, mely a tehetséges, jó tanuló, de szerényebb anyagi körülmények között élő hallgatók támogatására szolgál.
1./ A “Schmidt Rezső” hallgatói ösztöndíjra a BME- Közlekedésmérnöki Karának, a tantervminta szerinti negyed-, illetve ötödéves repülőgépész és légiközlekedési szakirányon tanuló hallgatói pályázhatnak, akik

– az utolsó két félévben legalább 3,5-ös tanulmányi eredményt értek el.

2./ A pályázati rendszer: Az alapítvány kuratóriuma által felkért Szakmai Bizottság értékeli a pályázatokat, javaslatuk alapján történik a “Schmidt Rezső” ösztöndíj odaítélése. Az ösztöndíj:-  A 2009/2010 tanévre szól 10 hónapra 1 fő részére-  összege: havi  30.000 Ft3. A pályázat benyújtásának módja:A pályázatnak tartalmaznia kell:- a pályázó szakmai önéletrajzát, elérhetőségét- tanulmányi eredményét igazoló indexmásolatotA pályázat beadásának határideje: 2009. október 20. Döntés: 2009. november 7-ig A pályázatokat a Pro Progressio Alapítvány Irodáján (BME V1 épület, Egry József u.18. V. emelet 525., Tel: 463-1258, E-mail: ppai@mail.bme.hu) kell leadni.A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet az alapítvány irodáján, valamint Dr. Rohács József tanszékvezetőnél.4. A pályázat értékelése:Az értékelést a Szakmai Bizottság  végzi, a bizottság javaslata alapján hozott kuratóriumi döntésről a pályázókat írásban értesítjük.
Budapest, 2009. szeptember 30.                                                           

Dr Pakucs János sk

a kuratórium Elnöke