Siemens-ösztöndíj szakdolgozatért 2012.03.14.

A PRO PROGRESSIO Alapítvány pályázati felhívása
SIEMENS-ÖSZTÖNDÍJ Szakdolgozatért elnyerésére

Felhívás2012. 

A Siemens Vállalatok és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem között létrejött 2011. évi Együttműködési Megállapodás keretén belül meghirdetésre kerülő  „Siemens-ösztöndíj szakdolgozatért” elnyerésének feltételei:  

A “Siemens-ösztöndíj szakdolgozatért” a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar, valamint a Gépészmérnöki Kar olyan végzős BSc mérnökhallgatói részére ítélhetők oda, akik a 2012. év márciusában sorra kerülő kari diplomaosztó ünnepségeken veszik át oklevelüket,  szakdolgozatuk témája a Siemens szakterületeihez kapcsolódik, tanulmányaikat MSc képzés keretében folytatják. 
A szakdologozatért járó ösztöndíj összege:

Villamosmérnöki és Informatikai Kar : 1 fő, a Villamos Energetika Tanszék javaslata alapján
Gépészmérnöki Kar: 2 fő 

2. A pályázat feltételei A pályázathoz az alábbi dokumentumok benyújtása szükséges egy, illetve két nyelven, mégpedig magyar-német, vagy magyar-angol nyelven:
·         A pályázat tárgyát képező diplomaterv (csak egy nyelven),
·         A pályázó rövid szakmai életrajza (max. 1 oldalon, 2 nyelven),
·         Tanszékvezetői vagy záróvizsga-bizottsági javaslat (1 nyelven)
·         Bírálat (1 nyelven)·         Elérhetőség (cím, telefon, e-mail)  

A pályázatokat a Pro Progressio alapítvány irodájába kérjük eljuttatni 2012. február 20-ig (VIK), illetve március 14-ig. ( BME V1. 1. emelet) A pályázatokról a kuratórium dönt felkért szakértői bizottság javaslata alapján. 
Budapest, 2012. február 2.                                                                              Pakucs János sk.                                                                                                          a kuratórium elnöke