Vin-Ego hallgatói pályázat 2014.02.20.

A Pro Progressio Alapítvány meghirdeti a

Vin-Ego Kereskedelmi Logisztikai és Tanácsadó Kft. hallgatói ösztöndíj pályázatot

2014.01.06.

PDF

Nyomtatás

E-mail

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Vin-Ego hallgatói ösztöndíj elnyerésére

A Vin-Ego Kft. támogatásával „MSc start” hallgatói ösztöndíj elnyerésére van lehetőség elektronikai technológiai kutatási-fejlesztési területen. Az ösztöndíjat elnyerő hallgatók legyenek képesek innovatív elektronikai technológiai fejlesztésekre, vagy minőségbiztosítási és minőségvizsgálati módszerek kutatása terén kiemelkedő eredmények felmutatására. Főleg olyan hallgatók pályázzanak, akik technológiai fejlesztésekben alkalmazott kutatási, lehetőleg ipari referenciákkal rendelkeznek. A kiválasztás a BSc diplomaterv minősége, az abban bemutatott eredmények, a bírálók véleménye és a záróvizsgán elért eredmény alapján történik.

Az ösztöndíj időtartama 2014. február 1-től ápr. 30-ig tart. Összege a pályázattól és a hallgató prezentációjától függően havi 30 ezer Ft/hó.
Pályázni egy, a fentiekkel összecsengő eredményeket bemutató anyaggal (kb. 20-30 slide) és bemutatkozó levéllel (CV) lehet. A pályázatokról szakmai értékelés alapján az Alapítvány kuratóriuma dönt, melyről a pályázók értesítést kapnak. Az ösztöndíj kizárólag az MSc tanulmányok sikeres megkezdése esetén folyósítható.

A pályázatokat az Alapítvány irodájába kell benyújtani (1111 Budapest, Egry József u. 18. C szárny, Galéria, 3. szoba) 2014. január 20-ig.

Budapest, 2014.01.06.

Dr. Pakucs János s.k.
kuratóriumi elnök