Ericsson HSN Lab hallgatói ösztöndíj 2009.12.10.

A PRO PROGRESSIO ALAPÍTVÁNYPÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

az

Ericsson Magyarország Kft. – HSN Lab hallgatói ösztöndíj elnyerésére

 1.     Az Ericsson Magyarország Kft célja, hogy ösztöndíjjal támogassa azokat az egyetemi hallgatókat, akik az Ericsson Magyarország által előnyben részesített témakörökben végeznek kutató, fejlesztő tevékenységet. A pályázati követelményeket úgy határozták meg, hogy a tehetséges hallgatókat a tudományos munka és a PhD képzés felé irányítsák. A pályázatot elsősorban az ötéves és az MSc képzésben résztvevő felsőbb évfolyamos hallgatók számára hirdetjük meg, de nem zárjuk ki a BSc képzésben résztvevő különlegesen tehetséges hallgatókat sem.

2.     A „HSN Lab” ösztöndíjra pályázatot nyújthat be a BME VIK illetve TTK hallgatói jogviszonyt fenntartó hallgató, aki a HSN Lab hallgatói tagság feltételeit teljesítette.

Az ösztöndíjra a hallgató eddigi publikációs és tanulmányi eredményeinek valamint nyelvvizsgáinak az értékelése alapján a HSN Lab szakmai bizottsága tesz javaslatot. A feltételrendszer a BME VIK doktoranduszi felvételi eljárás szempontjait veszi figyelembe.

A feltételek megtekinthetők a HSN Lab hallgatói koordinátorainál, Győri Erzsébetnél (egyori@tmit.bme.hu, Tel.: 463 4001, I épület, IE345)

 

3.     Pályázni a pályázati lap kitöltésével lehet, amely átvehető a HSN Lab hallgatói koordinátoránál, Győri Erzsébetnél (egyori@tmit.bme.hu, Tel.: 463 4001, I épület, IE345)

4.     Az ösztöndíj maximális értéke egyszeri 150 ezer Ft.

5.     A pályázatot legkésőbb 2009. december 10. 12 óráig kell benyújtani. 6.     Pályázat beadás helye és információ: BME VIK Távközlési és Médiainformatikai Tanszékén, Informatika épület, IE 345 szobában. e-mail: egyori@tmit.bme.hu

7.     A pályázat értékelése: HSN Lab szakmai bizottság javaslata alapján az alapítvány kuratóriuma dönt, melyről a pályázók 2010. január 6-ig értesítést kapnak.

8.     Egyéb információk: az alapítvány pályázati felhívásai és a kuratórium döntései a www.proprogressio.hu  címen megtalálhatók.

 

Budapest, 2009. november 30.

 

 

Dr. Pakucs János sk.
a kuratórium elnöke