MobiTel pályázat oktatók, doktoranduszok és hallgatók részére 2018.

A Pro Progressio Alapítvány a MobiTel Híradástechnikai Bt. támogatásával pályázatot hirdet az alábbi kutatási témára:

Optikai és rádió összeköttetések integrálása

Pályázati feltételek:

A pályázatra a témában elméleti és/vagy kísérleti tudással illetve tapasztalatokkal rendelkező műegyetemi hallgatók, doktoranduszok, oktatók és/vagy kutatók jelentkezhetnek, akik a témában való jártasságukat bizonyítani tudják.

Pályázni írásban lehet a jelentkező rövid szakmai önéletrajzával és a vonatkozó saját publikációik felsorolásával. A kutatás időtartama 2018. március 1 – 2019. november 30.

A megpályázható ösztöndíj keretösszege: 2.500.000 forint.

Jelentkezési határidő: folyamatos A jelentkezést a Pro Progressio Alapítvány titkárságához kell beadni elektronikus formában. (ppai@mail.bme.hu), vagy személyesen a BME V1 épület C szárny Galéria 203. szobába.

A pályázat értékelése: szakmai bizottság javaslata alapján az Alapítvány kuratóriuma dönt, amiről a pályázók értesítést kapnak.

A kutatásról magyar és/vagy angol nyelven beszámoló jelentést kell készíteni, amit a Pro Progressio Alapítványhoz kell eljuttatni.

További pályázatokról tájékoztatás kapható a Pro Progressio Alapítvány Irodájában, BME V1 épület C szárny, telefon: 463-1258, e-mail: ppai@mail.bme.hu.

Az Alapítvány pályázati felhívásai és a kuratórium döntései a www.proporgressio.hu címen megtalálhatóak.

Budapest, 2018. február 7.

 

 

 

Dr. Pakucs János s.k.

a kuratórium elnöke