THORMED hallgatói ösztöndíj 2009.08.31.

A PRO PROGRESSIO alapítvány pályázati felhívása

THORMEDhallgatói ösztöndíj elnyeréséreKedves hallgatók!A THORMED Kft. támogatásával ösztöndíj elnyerésére van lehetőség orvostechnikai kutatási-fejlesztési területen. Az ösztöndíjat elnyerő hallgatók innovatív elektronikai és mechatronikai konstrukciók kutatása ill. analizálása terén kiemelkedő eredmények felmutatására képesek.

Főleg olyan hallgatók pályázzanak, akik mikrokontroller és/vagy FPGA alapú elektronikák fejlesztésében, programozásában és esetleg orvostechnikai kutatások területén rendelkeznek referenciákkal. A pályázók legfontosabb kiválasztási kritériuma a kreatív, innovatív elektrotechnikai vagy szoftver eredmények bemutatása angol nyelven.

Az ösztöndíj időtartama 2009. szeptember 1-től 2009. december 31-ig tart. Összege a pályázattól és a hallgató prezentációjától függően havi 60 ezer és 110 ezer forint között kerül megítélésre. 2009 december 31 után további ösztöndíj kerülhet kiírásra.

Pályázni egy, a fentiekkel összecsengő innovatív eredmény bemutatásával, motivációs levéllel és bemutatkozó levéllel (CV) lehet. A pályázatokat a komaromi@iit.bme.hu e-mail címre kérjük elküldeni legkésőbb 2009. augusztus 31-ig.

A második forduló határideje: 2009 december 31.  Különösen innovatív feladattal lehet pályázni a két időszak között is.  A pályázat értékelése: szakmai bizottság javaslatára az Alapítvány kuratóriuma dönt, melyről a pályázók írásban értesítést kapnak.

Kapcsolattartó: Komáromi Zoltán PhD hallgató komaromi@iit.bme.hu

Az ösztöndíj támogatója: Thormed Kutató-Fejlesztő, Orvosi Műszergyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
H-1117 Budapest, Bogdánfy u. 10/a.  http://www.thormed.com