TKI-Ferrit hallgatói pályázat 2015

A Pro Progressio Alapítvány a TKI-Ferrit Fejlesztő és Gyártó Kft. támogatásával pályázatot hirdet az alábbi kutatási témára:

Ferromágneses anyagok mikrohullámú tulajdonságainak vizsgálata

Pályázati feltételek:

A pályázatra elméleti és/vagy kísérleti tapasztalatokkal rendelkező doktoranduszok, oktatók és/vagy kutatók jelentkezhetnek, akik a témában való jártasságukat publikációikkal bizonyítani tudják.

Pályázni írásban lehet a jelentkező rövid szakmai önéletrajzával és a vonatkozó saját publikációik felsorolásával. A kutatás időtartama 2015. február 1 – december 31.

A megpályázható ösztöndíj keretösszege: 1.200.000 Forint.

Jelentkezési határidő: a 2015. évben folyamatos. A jelentkezést a Pro Progressio titkárságához kell beadni a BME V1 épület C szárnyában.

A pályázat értékelése: szakmai bizottság javaslata alapján az Alapítvány kuratóriuma dönt, amiről a pályázók értesítést kapnak.

A kutatásról magyar vagy angol nyelven beszámoló jelentést kell készíteni, amit a Pro Progressio Alapítványhoz kell eljuttatni.

További pályázatokról tájékoztatás kapható a Pro Progressio Alapítvány Irodájában, BME V1 épület C szárny, telefon: 463-1258, e-mail: ppai@mail.bme.hu.

Budapest, 2015. február 16.

 

Dr. Pakucs János s.k.

a kuratórium elnöke